خواص فیزیکی و شیمیایی عسل

خواص فیزیکی و شیمیایی عسل

 

عسل ماده شیرین ، غلیظ و چسبناکی است که زنبور آن را از شهد گل تهیه می کند، وزن مخصوص آن ۴/۱گرم بوده ، از آب سنگین تر است و اگر در آب ریخته شود ته ظرف قرار می گیرد.

ماده ای است اسیدی ، ولی ترشی آن به خاطر زیاد بودن مواد قندی محسوس نمی باشد. برای اثبات این موضعه آزمایش کوچکی انجام می دهیم. بدین ترتیب که: دو لیوان چآی را برداشته به اولی مقداری آب لیمو و به دومی مقداری عسل اضافه می فماییم. رنگ هر

 

دو لیوان کدر می شود که این خود بهترین دلیل بر اسیدی  بودن عسل است و.بهمین، دلیل پیشنهاد می شود.که از نگهداری     ‏آن در ظرف فلزی خودداری کنید و هرگز قاشق یا چاقوی فلزی در ظرف حاوی عسل قرار

‏ندهید .

از آنجایی که عسل رطوبت هوا و بوی محیط را بشدت جذب میکند، همیشه بایستی درب شیشه های عسل را، سر بسته نگهداری کنیم.

رنگ عسل بر اساس شهد گلی که از آن ‏تهیه شده ، ممکن است بی رنگ، زردی کهربائی ء قرمزی تیره و به ندرت برنگهای آبی و سبز نیز دیده شود .

 

البته قابل ذکر است که رنگ عسل تأثیر.. چندانی در کیفیت آن ندارد.

عسل از لحاظ استخراج به چند نوع تقسیم می شود که. اعبارتند از: عسل مایع ،عسل جامد، عسل مخلوط از مایع و جامد عسل قالبی ، عسل مخلوط با گرده که زرد رنگ است.

درگاه بانک ملت

نماد اعتماد

آماربازدید

5524409
امروز
دیروز
ایت هفته
هفته گذشته
این ماه
ماه کذشته
کل بازدید
2884
644
7340
5506393
32792
0
5524409
Your IP: 3.145.60.29
2024-04-26 23:32

پرداخت

شرح:
مبلغ:

محصولات

لطفا محصول مورد نظر خود را از ليست انتخاب نماييد

مبلغ: (ريال)

Responsive Free Joomla template by L.THEME
جوملا فارسی